23.5 C
Belgrade

Održan sajam zapošljavanja u Surčinu

Danas je hol Gradske opštine Surčin,  u periodu od 10:00 do 14:00 časova, bio stecište susreta poslodavaca, koji su imali priliku da promovišu svoj rad i potrebu za popunjavanjem slobodnih radnih mesta, i građana koji su tražili zaposlenje i zaposlenih sa iskustvom, koji su želeli da se okušaju u novom radnom okruženju.

Svoj rad i potrebu za zapošljavanjem i popunjavanjem novih radnih mesta iskazalo je petnaest poslodavaca, za zapošljavanje preko 300 novih radnika, a od građana koji su tražili posao holom je prošlo preko 150 ljudi koji su imali priliku da u direktnom razgovoru sa 15 poslodavaca predstave sebe, svoju radnu biografiju i da se upoznaju sa zahtevima radnih mesta koja čekaju da budu popunjena.

Sajam je otvoren od strane predsednika Gradske opštine Surčin Stevana Šuše i zamenika direktora Nacionalne službe za zapošljavanje za grad Beograd Siniše Kneževića. Prisutne je pozdravila i Aleksandra Jelesijević Gligorić, načelnica Odeljenja za LER GO Surčin.

Na sajmu su bile prisutne sledeće kompanije: Gebruder vajs, Nestle, Konstruktel, Merkator, Lidl, Kofikab, Konkav konveks, Samsik, Đenerali osiguranje, Žugaj izgradnja, Škundrić, BJN, Logistar, Selesianer i G4S obezbećenje a najviše slobodnih radnih mesta je bilo u oblasti proizvodnje, mašinstva, prodaje, oblasti obezbeđenja i osiguranja. U ponudi su  poslovi za inženjere građevine i elektrotehnike, telekomunikacija, ekonomiste, menadžere ali i za viljuškariste, vozače, električare, higjeničare, prodavce, magacionere, baštovane, radnike u vešeraju, brojače novca u trezoru.

Sajam zapošljavanja organizovali su Gradska opština Surčin i Nacionalna služba za zapošljavanje a posećenost i zadovoljstvo  učešćem na sajmu iskazali su svi prisutni.

beogradski.rs / GO Surčin

Najnovije

Belgrade
clear sky
22.1 ° C
24.1 °
18.8 °
56 %
1kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
24 °