4.4 C
Belgrade

Održan sastanak Aktiva direktora lazarevačkih škola u proširenom sastavu

Na inicijativu predsednika GO Lazarevac Bojana Stevića u Velikoj sali GO Lazarevac održan je Aktiv direktora osnovnih i srednjih škola u proširenom sastavu kojem su pored rukovodioca škola prisustvovali i pedagozi i psiholozi iz škola, predstavnici Osnovnog suda, tužilaštva, Policijske stanice Lazarevac i Centra za socijalni rad.

Tema sastanka koji je započet minutom ćutanja i odavanjem pošte žrtvama jučerašnjeg događaja u OŠ „Vladislav Ribnikar” bila je bezbednost učenika u lazarevačkom prosvetnom sistemu i spremnost svih institucija na delovanje u kriznim situacijama. Sastanak je bio dobra prilika da se razmene mišljenja i ideje o mogućnostima poboljšanja postojećeg sistema na teritoriji naše opštine.

Opština će u skladu sa finansijskim mogućnostima pomoći svaku dobru ideju koja potekne iz struke koja ima za cilj povećanje bezbednosti dece u školama. Obezbedićemo neophodna sredstva za održavanje edukacija, tribina, štampanje flajera odnosno za sve dobre predloge koje dobijemo od strane institucija koje su nadležne za obrazovanje i bezbednost naše dece, istakao je predsednik Stević.

beogradski.rs / GO Lazarevac

Najnovije

Belgrade
broken clouds
4.4 ° C
5.2 °
3.8 °
67 %
5.1kmh
75 %
Сре
4 °
Чет
10 °
Пет
21 °
Суб
18 °
Нед
3 °