2.9 C
Belgrade

Održan turnir ”Trofej Obrenovca”

Tokom proteklih deset dana na terenu “Mala Raba” ukupno 92 ekipe u pet kategorija takmičilo se na prvom turniru u malom fudbalu “Trofej Obrenovca”. Organizaciju turnira pomogla je Gradska opština Obrenovac.

Organizator turnira Vuk Ilić istakao je da je održan turnir privukao pažnju publike, koja je u velikom broju ispratila utakmice, međutim, kako naglašava, ove godine učešće na turniru u malom fudbalu, prijavio je veliki broj takmičarskih ekipa.

– Izuzetno je teško organizovati ovakvu vrstu turnira, organizacija ovakvog događaja iziskuje puno vremena i ličnih odricanja. Svima smo izlazili u susret, kada su termini u pitanju, ali bili smo i dosledni u vezi sa unapred postavljenim pravilima. Veliki broj publike, govori u prilog činjenici da je ovaj turnir prihvaćen, te se nadam da će se i narednih godina organizovati ovakvi događaji – rekao je Ilić.

Predsednik Komisije za sport opštine Obrenovac Miloš Stanković naglasio je, da je ovaj turnir od velikog značaj za razvoj omladinskog fudbala u Obrenovcu.

– Drago mi je da je prvi trofej prošao uspešno, a nadam se da će i u narednim godinama, uz veliko angažovanje svih, a posebno Vuka Ilića, koji je ovoga puta izneo najveći teret organizacije, postati još bolji i samim tim prepoznatljiviji širom grada Beograda – naveo je Stanković.

Turnir u Obrenovcu privukao je veliki broj ekipa iz drugih gradova širom Srbije.

Kao navode organizatori ovog događaja, učešće na turniru u malom fudbalu, ove godine uzele su takmičarske ekipe iz Subotice, Loznice, Smedereva i drugih gradova i opština.

U kategoriji 2011. godište pobednik je ekipa Crvene zvezdice, za 2009. pobednik je Kolubara iz Lazarevca, u kategoriji 2007. tim Želvoza, za 2005. ekipa Labadabe, a u kategoriji 2002. godište pobednik turnira je ekipa Fit Five.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
2.6 ° C
2.8 °
2.4 °
96 %
1.5kmh
100 %
Нед
4 °
Пон
10 °
Уто
12 °
Сре
13 °
Чет
12 °