2.5 C
Belgrade

Održana manifestacija ”Obrenovac – grad otvorenog srca”

Danas je na gradskom trgu u organizaciji Gradske opštine Obrenovac, održana manifestacija ”Obrenovac – grad otvorenog srca” po ugledu na tradicionalnu beogradsku manifestaciju ”Ulica otvorenog srca”. Manifestacija je održana u prisustvu glumaca, plesača, muzičara, klovnova i drugih umetnika, kao i velikog broja građana.

Publika je imala priliku da se zabavi uz nastupe baletskih studija, folklornih ansambala, kao i nastupe dečijeg hora. Takođe, prvog dana nove 2022. godine, mališani na trgu u Obrenovcu mogli su da pogledaju i pozorišnu predstavu u izvođenju glumaca Obrenovačkog pozorišta.

Kao i svake prethodne godine, humanitarne organizacije imale su svoje štandove na kojima je prikupljana pomoć za one kojima je to najpotrebnije.

Ovom prilikom, član Veća opštine Obrenovac Zoran Ćorlomanović poželeo je svim građanima Obrenovca srećnu 2022. godinu.

– Sreća je imati ovakvu mladost i decu koja su danas izašla da pokažu šta su radila u proteklom periodu. Danas su deca izašla da nas razvesele, da nam pokažu da našu zemlju čeka svetla budućnost – naveo je Ćorlomanović.

Zamenik predsednika opštine Obrenovac Miloš Stanojević naglasio je, da je program manifestacije prilagođen najmlađim sugrađanima.

– Obrenovac je ponovo u znaku srca, pun je trg male dece i roditelja koji su dočekali 2022. godinu sa željom da bude bolja i lepša od prethodne. Program je namenjen najmlađima, ali i svim umetnicima, humanitarnim organizacijama, koji koriste ovaj prostor i događaj kako bi još nekome priredili lep doček nove godine – rekao je Stanojević i svim građanima poželeo srećnu novu 2022. godinu.

Prazničnu atmosferu na ovogodišnjoj manifestaciji ”Obrenovac – grad otvorenog srca” upotpunili su baloni, ukrasi, muzika, kao i klovnovi, Deda Mrazevi i popularni junaci iz crtanih filmova, koji su zabavili najmlađu publiku.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
2.5 ° C
2.8 °
1.3 °
79 %
3.6kmh
0 %
Сре
4 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °
Нед
5 °