16.7 C
Belgrade

Održana sedamnaesta sednica Skupštine GO Savski Venac

Na sedamnaestoj sednici Skupštine GO Savski venac, održanoj 10. oktobra 2022. godine, pred odbornicima se našlo ukupno devet tačaka dnevnog reda.

U okviru druge tačke dnevnog reda, Skupština je donela Odluku o prestanku mandata odbornika Skupštine Gradske opštine Savski venac, te u okviru naredne tačke dnevnog reda potvrdila je mandat novom odborniku.

Odbornici su doneli Odluku o drugom rebalansu budžeta Gradske opštine Savski venac za 2022. godinu, nakon čega im je izložen Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu Gradske opštine Savski venac za period januar – septembar 2022. godine.

Skupština je donela Rešenje o izmeni Rešenja o izboru Komisije za administrativna, kadrovska i mandatna pitanja Skupštine Gradske opštine Savski venac, a zatim Rešenje o izmenama Rešenja o izboru Komisije za propise, predstavke i predloge Skupštine Gradske opštine Savski venac.

Nakon toga, odbornici su doneli Rešenje o imenovanju Opštinskog saveta roditelja Gradske opštine Savski venac za školsku 2022/2023. godinu.

beogradski.rs / GO Savski Venac

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.7 ° C
17.8 °
15.7 °
96 %
1.5kmh
0 %
Суб
26 °
Нед
24 °
Пон
17 °
Уто
21 °
Сре
17 °