6.2 C
Belgrade

Održana sedma sednica Gradske izborne komisije

Gradska izborna komisija je na 7. sednici, održanoj 4. marta, usvojila Rokovnik za vršenje izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, koji su raspisani za 3. april 2022.godine.

Takođe, usvojena je i Odluka o utvrđivanju izgleda i boje glasačkog listića i boje kontrolnog lista za proveru ispravnosti glsačke kutije za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanim za 3.april 2022.godine.

Na današnjoj sednici usvojeno je i rešenje o razrešenju funkcije člana i zamenika člana Gradske izborne komisije u proširenom sastavu ispred proglašene izborne liste broj 6. DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA BEOGRAD – Nacionalno demokratska alternativa – Srpska koalicija NADA – Demokratska Stranka Srbije (DSS) – Za kraljevinu Srbiju (MONARHISTI) – Vojislav Mihailović.

Gradska izborna komisija usvojila je i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Gradske izborne komisije u proširenom sastavu ispred proglašene izborne liste broj 6. DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA BEOGRAD – Nacionalno demokratska alternativa – Srpska koalicija NADA – Demokratska Stranka Srbije (DSS) – Za kraljevinu Srbiju (MONARHISTI) – Vojislav Mihailović.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
6.2 ° C
6.7 °
5.8 °
94 %
6.2kmh
75 %
Уто
6 °
Сре
6 °
Чет
13 °
Пет
20 °
Суб
17 °