2.8 C
Belgrade

Održana sedma sednica Gradske izborne komisije

Gradska izborna komisija je na 7. sednici, održanoj 4. marta, usvojila Rokovnik za vršenje izbornih radnji u postupku izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, koji su raspisani za 3. april 2022.godine.

Takođe, usvojena je i Odluka o utvrđivanju izgleda i boje glasačkog listića i boje kontrolnog lista za proveru ispravnosti glsačke kutije za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisanim za 3.april 2022.godine.

Na današnjoj sednici usvojeno je i rešenje o razrešenju funkcije člana i zamenika člana Gradske izborne komisije u proširenom sastavu ispred proglašene izborne liste broj 6. DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA BEOGRAD – Nacionalno demokratska alternativa – Srpska koalicija NADA – Demokratska Stranka Srbije (DSS) – Za kraljevinu Srbiju (MONARHISTI) – Vojislav Mihailović.

Gradska izborna komisija usvojila je i rešenje o imenovanju člana i zamenika člana Gradske izborne komisije u proširenom sastavu ispred proglašene izborne liste broj 6. DR MILOŠ JOVANOVIĆ – NADA ZA BEOGRAD – Nacionalno demokratska alternativa – Srpska koalicija NADA – Demokratska Stranka Srbije (DSS) – Za kraljevinu Srbiju (MONARHISTI) – Vojislav Mihailović.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
1.6 ° C
2.4 °
-0.3 °
70 %
5.7kmh
0 %
Сре
10 °
Чет
16 °
Пет
18 °
Суб
13 °
Нед
8 °