9.3 C
Belgrade

Održano Državno prvenstvo Specijalne olimpijade u stonom tenisu

Na Državnom prvenstvu Specijalne olimpijade u stonom tenisu, koje je u subotu održano u Hemijsko- prehrambeno-tehnološkoj školi na Banovom brdu, takmičili su se sportisti iz 12 gradova u Srbiji.

Manifestaciju, u organizaciji Sportskog kluba „Singidunum“, podržala je i opština Čukarica, a otvorio je član Veća Slaviša Šotra i direktorka škole Nataša Parezanović. Otvaranju je prisustvovala i  Anđelka Branković, trener i predsednik Sportkog kluba „Singidunum“.

Slaviša Šotra je izrazio zahvalnost SK Singidunum i Hemijskoj školi za izuzetnu organizaciju i istakao da opština Čukarica sa zadovoljstvom podržava  sve manifestacije, koje uključuju sportski razvoj dece sa posebnim potrebama i njihovo učešće u sportskim takmičenjima i inkluzivno druženje.“ Drago nam je da smo i ovog puta sa vama i da možemo zajedno,  kao opština  Čukarica i SK Singidunum, da budemo  domaćini deci iz 12 gradova. Želim vam da se pre svega lepo družite, postižete rezultate i uživate u sportu, i da nastavite da budete aktivni i spremni za nove sportske izazove“, dodao je Šotra.

Takmičari, koji posvećeno treniraju tokom cele godine, postigli su zapažene rezultate.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
9.3 ° C
9.8 °
6.7 °
66 %
4.6kmh
0 %
Пон
16 °
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
9 °
Пет
5 °