12.6 C
Belgrade

Održano opštinsko takmičenje u košarci

Održano je opštinsko takmičenje u košarci, u kategoriji devojčica i dečaka za VII i VIII razred osnovnih škola. Takmičenje je održano u Osnovnoj školi „Nikola Tesla“ u Vinči.

U kategoriji devojčica učešće su uzele Osnovne škole„Sveti Sava“ iz Vrčina; „Nikola Tesla“ iz Vinče ; „Ilija Garašanin“ iz Grocke; „Mića Stojković“ iz Umčara.
Dok su u kategoriji dečaka učestvovale Osnovne škole „Mića Stojković“ iz Umčara; „Aleksa Šantić“ iz Kaliđerice; „Ilija Garašanin“ iz Grocke; „Nikola Tesla“ iz Vinče; „Sveti Sava“ iz Vrčina; „Miloje Vasić“ iz Kaluđerice.

U kategoriji devojčica plasman je bio sledeći:

  • I „Sveti Sava“ – Vrčin,
  • II „Mića Stojković“ – Umčari,
  • III „Nikola Tesla“ – Vinča.

U kategoriji dečaka plasman je bio sledeći:

  • I „Ilija Garašanin“ – Grocka,
  • II „Miloje Vasić“ – Kaluđerica,
  • III „Aleksa Šantić“ – Kaluđerica.

Na gradskom takmičenju u kategoriji devojčica predstaviće nas škola iz Vrčina „Sveti Sava“, a u kategoriji dečaka škola iz Grocke „Ilija Garašanin“.

Pehare i medalje uručili su direktor Osnovne škole „Nikola Tesla“ Dragoljub Gačić, direktor Osnovne škole „Sveti Sava“ Dobrica Sinđelić i sekretar Sportskog saveza opštine Grocka, Živka Komlenac-Đorđević.

Galeriju fotografija pogledajte OVDE.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
mist
12.6 ° C
12.8 °
11.7 °
96 %
3.1kmh
100 %
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °
Сре
7 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...