26.9 C
Belgrade

Održano predavanje za sportske radnike

Danas je u velikoj sali bioskopa ”Palež” održano predavanje za sportske radnike iz oblasti sportske medicine.

Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac je izjavio da se sport u Obrenovcu ubrzano razvija.

– Pored svih osnovnih programa koje podržava Gradska opština Obrenovac svi sportisti i sportski radnici imaju dodatne mogućnosti, ako oni to žele da se stručno usavršavaju. Danas imamo jedno stručno predavanje iz oblasti medicine i visokog sportskog školstva. Mislim da će biti korisno za sve sportske radnike i to će dodatno poboljšati kvalitet sporta u Obrenovcu. Bitno je da su sportisti i sportski radnici zainteresovani i da imaju mogućnost da se dodatno usavršavaju – kazao je Stanković.

Prof. Aleksandar Ivanovski, pomoćnik direktora Visoke sportske zdravstvene škole je naveo da Visoka sportsko zdravstvena škola ima dugo iskustvo u školovanju sportskih radnika iz oblasti društveno-humanističkih i medicinskih nauka.

Prof. dr Srđan Milosavljević, rukovodilac sportskog smera na Visoko sportskoj zdravstvenoj školi je rekao da je Obrenovac grad poznatih sportista.

– Ono što bi praktično svaka sportska organizacija trebalo da ima to su školovani treneri i školovani menadžeri – poručio je Milosavljević.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
26.9 ° C
27 °
24.7 °
45 %
6.7kmh
0 %
Чет
30 °
Пет
30 °
Суб
35 °
Нед
40 °
Пон
34 °

Servisne vesti

Radovi na vodovodnoj mreži u petak

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Voždovac, u petak, 6. avgusta, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači neparne...