11.1 C
Belgrade

Opština Palilula nagradila vukovce i đake generacije

Svečano uručenje nagrada vukovcima i đacima generacije palilulskih osnovih i srednjih škola, koje im tradicionalno dodeljuje Gradska opština Palilula, održano je danas u Centru za kulturu Vlada Divljan.

Ove godine nagrađeno je tablet računarima 149 nosilaca Vukove diplome, učenika osnovnih škola, među kojima je 17 đaka generacije i 24 vukovca srednjih škola od kojih su pet đaci generacije.

Najbolje učenike Palilule, nastavnike, direktore škola, roditelje učenika, pozdravio je predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović. U obraćanju učenicima Ivanović je naglasio:

– Čast mi je što sam danas sa vama, sa najboljim učenicima naše opštine. Kao predsednik opštine ponosan sam što Palilula ima takve mlade ljude, koji će graditi budućnost ove zemlje. Čestitam vam na postignutom uspehu. Želim vam da i u nastavku školovanja budete najbolji, i da ne zaboravite, da je znanje najveća moć i najbolji prijatelj u svakom vremenu – poručio je predsednik opštine Palilula.

U programu posvećenom najboljim palilulskim đacima nastupio je električni gudački kvartet ‘’Dinamika music’’ koji je izveo muziku na poznate filmske teme u sopstvenoj obradi, kao i osnovci recitatori, učenici mlađih razreda, koji su na smotri recitatora opštine Palilula osvojili prva mesta.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
10.9 ° C
13.6 °
8.7 °
94 %
0kmh
0 %
Уто
25 °
Сре
26 °
Чет
23 °
Пет
23 °
Суб
22 °