16.8 C
Belgrade

Opština Savski Venac nastavlja da finansira uređenje ulaza stambenih zgrada

U toku je novi krug uređenja ulaza stambenih zgrada na teritoriji opštine Savski venac, nakon što je završen javni konkurs za bespovratno sufinansiranje radova u stambenim zajednicama. Radove u stambenim zgradama u ulicama Hajduk Veljkov venac 8 i 8 A, Svetozara Markovića 71 i 69, kao i Bulevar Vojvode Mišića 55 danas je obišao predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović.

Nakon obilaska radova i razgovora sa stanarima predsednik Vidović je naveo da će Opština sufinansirati do 90 odsto visine radova za održavanje zgrada i da će u ovom krugu biti uređeno oko 30  stambenih zajednica koje su aplicirale za projekat uređenja ulaza.

-Započeti radovi u okviru ovog konkursa se odnose na krečenje i bojenje ulaza i pristupnih hodnika, keramičarske radove, zamenu ulaznih vrata, poštanskih sandučića, interfona, zamenu tastera za paljenje svetla kao i zamenu starih plafonjera u hodnicima i postavku novih led plafonjera sa senzorom. U narednom periodu nastaviće se izvođenje radova  u ostalim stambenim zajednicama u skladu sa planiranom dinamikom, do utroška obezbeđenih sredstava, a sve u cilju da naši sugrađani žive u uređenijoj i lepšoj sredini- poručio je Vidović dodajući da se do kraja godine očekuje još jedan konkurs za uređenje stambenih zgrada i fasada.

Obilasku radova prisustvovao je i Načelnik Odeljenja za projekte razvoja Vladimir Nastić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
13.5 ° C
14.6 °
11.5 °
66 %
3.1kmh
0 %
Уто
13 °
Сре
17 °
Чет
18 °
Пет
22 °
Суб
20 °