21.2 C
Belgrade

Opština Stari grad poklanja korisnicima „Starogradske kartice“ besplatne karte za otvorene bazene SRPC „25. maj“

Gradska opština Stari grad obezbedila je besplatne karte za otvorene bazene SRPC „25. MAJ – Milan Gale Muškatirović“ za sve sugrađane koji poseduju personalizovanu starogradsku karticu programa „Stari grad misli na tebe“, u periodu od 13. do 27. jula ove godine.

Starograđani koji poseduju ovu karticu svoje besplatne karte za popularnu dorćolsku plažu i jedan od najlepših beogradskih bazena mogu podići od 7. jula u prostorijama Uslužnog centra Gradske opštine Stari grad, koji se nalazi u opštinskoj zgradi, ulaz iz Nušićeve ulice, svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti i besplatnim pozivom na telefonski broj Uslužnog centra: 0800 077 775 .

Napominjemo da svoje  besplatne karte za otvorene bazene SRPC „25. Maj – Milan Gale Muškatirović“ naši sugrađani mogu da iskoristite od 13. do 27. jula, radnim danima u svim terminima, osim vikendom.

Letnja sezona kupanja na „25.maju“ počela je 17. juna ove godine. Tokom vrelih julskih dana predstavlja pravo osveženje za Starograđane, svih generacija. U sklopu centra građanima su na raspolaganju tri otvorena bazena: veliki olimpijski bazen, rekreativni bazen dubine 1,20 metara, koji je opremljen sadržajima karakterističnim za akva-parkove sa prelivnom pečurkom, tri „lastina repa”, hidromasažni zidni gejzir i centralni gejzir, dok je treći, najmanji bazen na usluzi deci.

U SRPC „25.maj-Milan Gale Muškatirović“ posebna pažnja je posvećena kvalitetu vode, koja je stalno kontrolisana od nadležnih i uvek je visokog kvaliteta. O bezbednosti i sigurnosti posetilaca brine nekoliko službi – obezbeđenja, tehnička služba, dežurna medicinska, služba za održavanje higijene, kao i spasilačka služba.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
few clouds
21.1 ° C
21.3 °
18 °
85 %
3.1kmh
20 %
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
27 °
Чет
29 °
Пет
28 °