2.9 C
Belgrade

Opština započela podelu auto sedišta deci rođenoj u 2021. godini

Gradska opština Lazarevac danas je započela akciju besplatne podele auto sedišta roditeljima dece koja su rođena tokom 2021. godine. Danas je podeljeno ukupno 45 auto sedišta roditeljima koji su se do danas prijavili na otvoreni javni poziv. Auto sedišta su namenjena deci od 6 meseci do 12 godina, a kako bi došli do besplatnog autosedišta potrebno da se roditelji prijave i ispune uslove iz ranije raspisanog javnog poziva, čiji se tekst može preuzeti na internet stranici GO Lazarevac.

Auto sedišta roditeljima dece, danas su uručili predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, član Veća GO Lazarevac Nikola Marinković i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja Ivan Živković.

Ovom prilikom predsednik opštine Bojan Stević pozvao je roditelje dece koja su rođena tokom 2021. godine da se prijave na raspisani Javni poziv za dodelu auto sedišta, kako bi svojim mališanima omogućili pre svega povećanu bezbednost i sigurnost u saobraćaju.

„Trudimo se da roditeljima pomognemo u momentima kada im je ta pomoć najpotrebnija. Zato smo obezbedili besplatna auto sedišta za svu decu koja su rođena tokom 2021. godine“, rekao je Stević i pozvao roditelje da se prijave na Javni poziv.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
2.6 ° C
2.8 °
2.4 °
96 %
1.5kmh
100 %
Нед
4 °
Пон
10 °
Уто
12 °
Сре
13 °
Чет
12 °