12.4 C
Belgrade

Organizovana proslava za penzionere iz Surčina

Imajući u vidu da je jedan od glavnih prioriteta Gradske opštine Surčin briga o najstarijim sugrađanima, ovog marta organizovana su tradicionalna druženja penzionera u “Bojčinskoj kolebi” u Progaru. Kao i svaki put, penzioneri su se rado odazvali pozivu na druženje.

U ponedeljak, 7. marta, najstarije sugrađane pozdravili su pomoćnik predsednika GO Surčin Milisav Marković i član Veća GO Surčin Srđan Gagić koji je istakao da će opština nastaviti da bine o penzionerima i da im na ovaj način uzvrati i pokaže zahvalnost za sve ono što su učinili u prethodnim godinama za svoju zemlju.

Uz dobru muziku, ukusnu hranu i pre svega dobro druženje penzioneri su proveli nezaboravno veče. Najstariji građani Surčina jednoglasno su se složili da bi ovakvi događaji trebali što češće da se realizuju. Nisu zaboravili da se zahvale opštini što na ovakav način vodi brigu o penzionerima. Tokom narednih dana svi penzioneri Gradske opštine Surčin biće u prilici da prisustvuju ovim druženjima i da uživaju u kabareu Mine Lazarević, u organizaciji Kulturnog centra Surčin.

Povodom Međunarodnog dana žena, u utorak, 8. marta, drage dame iz Dobanovaca, Boljevaca i Progara dobile su cvet na poklon, nakon čega je druženje nastavljeno uz dobru zakusku, pesmu i igru a domaćini ispred opštine Surčin su bili Milisav Marković, Branko Milošević i Dušan Ćirjak. U sredu, 9. marta, priliku da se druže u „Bojčinskoj kolebi“ u Progaru imali su penzioneri iz Bečmena a da sve protekne u najboljem redu postarali su se predstavnici GO Surčin Tatjana Lazarević, Svetlana Lozančić, Zlatko Mančić, Dušan Ćirjak i Savo Živanić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
12.4 ° C
12.8 °
10.7 °
58 %
6.7kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
14 °
Нед
13 °