13.9 C
Belgrade

Otvoren bankomat u Sportskoj hali u Padinskoj Skeli

Građani Padinske Skele od danas mogu da podižu novac sa bankomata Banke „Poštanska štedionica“ koji je postavljen na objektu Sportske hale u ovom naselju, pored mobilne ekspoziture, koja je od 17. maja na usluzi građanima svakog utorka od 8 do 13 časova.

Predsednik Gradske opštine Palilula Miroslav Ivanović je rekao prilikom otvaranja bankomata, da je u pitanju još jedna usluga koja će omogućiti građanima da ne gube dragoceno vreme putujući do prvog bankomata u Borči i po 7-8 kilometara.

Ivanović je najavio da će bankomati biti postavljeni u saradnji sa Bankom „Poštanska štedionica“ i u drugim delovima Palilule, gde to građanima bude potrebno.

Predsednica Udruženja građana „Volim Padinjak“ Milena Šikuljak je zahvalila predsedniku Opštine Palilula Miroslavu Ivanoviću na angažovanju i pomoći u više navrata i iznalaženju rešenja za mnoge njihove potrebe. Zahvalila je i direktoru „Poštanske štedionice“ Bojanu Kekiću što je zajedno sa Opštinom Palilula izašao u susret građanima Padinske Skele.

Bankomat će biti dostupan korisnicima 24 sata, rekla je Sandra Aleksić pomoćnica direktora Sektora za poslovnu mrežu Banke „Poštanska štedionica“.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
13.4 ° C
13.8 °
11.7 °
82 %
1kmh
0 %
Чет
27 °
Пет
27 °
Суб
27 °
Нед
25 °
Пон
26 °