11.1 C
Belgrade

Otvoren najveći regionalni akva parka „Raj“ u Vrnjačkoj Banji

Od sinoć Vrnjačka Banja je postala istinsko srce srpskog turizma, zvanično je otvoren Akva park „Raj“, najlepši i najgrandiozniji vodeni park u Srbiji i ovom delu regiona.

Svečanosti koja je organizovana tim povodom prisustvovali su predsdednik opštine Boban Đurović i veliki broj zvaničnika iz drugih delova naše zemlje, kao i brojni strani gosti i javne ličnosti.

Vrnjački „Raj“ s punim pravom nosi to ime jer gostima svih generacija nudi zabavu i nezaboravan provod. Na skoro hektara površine prostire se veličanstveno vodeno bogatstvo. Bazen sa talasima, površine 2.000 kvadratnih metara, stvoriće osećaj da letujete u nekom od luksuznih svetskih rizorta. Poseban ugođaj stvara vožnja tzv. „lenjom rekom“. Ova lepotica duga 1100 metara, omogućiće vam vožnju na gumi dugu petnaest minuta tokom koje ćete, osim u vodi, uživati i u prelepom pogledu.

Najmlađi posetioci mogu pustiti mašti na volju, postati pravi mali gusari i doživeti neverovatnu avanturu na „gusarskom brodu“, uz zabavne animatore, koji će njihov boravak u Vrnjačkoj Banji učiniti najlepšom uspomenom iz detinjstva.

Tu su i platforme sa prskalicama u vidu pare, a one željne istinske letnje zabave, čekaju plitki bazeni sa vodenim topovima, spremnim i za pena parti.

Park za adrenalinske zavisnike!

Ako uživate u adrenalinskoj zabavi, „Raj“ je sa svojim toboganima, od kojih je najveći visok čak 30 metara, pravo mesto za vas.

Iza cele priče o najlepšem srpskom vodenom parku stoji grupa vizionara. Akva park „Raj“ nastao je kao plod višegodišnje saradnje i kompanija AS-Holding AG iz Švajcarske i Alex Engineering & Construction d.o.o. iz Srbije. Ova investicija, vredna 15 miliona evra Vrnjačku Banju, Raški okrug, ali i celu Srbiju, s punim pravom pozicionira u sam vrh regionalnih turističkih atrakcija.

Ceo ugođaj boravka u „Raju“ upotpunjava tradicionalno srpsko gostoprimstvo, bogata ponuda jela i pića za svačiji ukus i džep.

beogradski.rs / PROMO

Najnovije

Belgrade
clear sky
10.9 ° C
13.6 °
8.7 °
94 %
0kmh
0 %
Уто
25 °
Сре
26 °
Чет
23 °
Пет
23 °
Суб
22 °