2.5 C
Belgrade

Otvoren novi korisnički centar „Vodovoda” na Vračaru

Novi korisnički centar Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija” na Vračaru, u Sinđelićevoj ulici broj 21, otvoren je u ponedeljak, 20. marta, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Građani će u prijatnom okruženju dobiti sve neophodne informacije, a po potrebi obaviti i plaćanje računa. Na jednom mestu potrošačima je omogućeno da dobiju sve informacije iz domena prodaje i naplate, kao i odgovore na sva pitanja u vezi s delokrugom rada preduzeća. U novom korisničkom centru se može podneti prijava za promenu korisnika, reklamacija računa za vodu, promeniti adresa za dostavu računa, odjaviti korišćenje vode, a može i da se podnese zahtev da se sa plaćanjem pređe iz Infostana u direktnu naplatu i obratno (važi za domaćinstva). Pored navedenog, ovde može da se podnese i reklamacija Službi kupaca i dobije informacija o dugovanjima.

Novi korisnički centar građanima je na raspolaganju radnim danima od 7.30 do 15.30 sati.

JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” do sada je imalo tri korisnička centra u gradu – u Danijelovoj 32, Kneza Miloša 27 i u opštini Barajevo u Svetosavskoj 58. S obzirom na zahteve i sugestije, cilj preduzeća je da bude otvoreno još nekoliko centara, kako bi se približilo korisnicima koji će na jednostavniji način i brže nego do sada dobijati sve neophodne informacije i plaćati dospele račune.

U narednom periodu, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” ima u planu otvaranje još nekoliko korisničkih centara, i to u naselju Borča za korisnike koji žive na levoj obali Dunava, kao i u Surčinu i Zemunu.

Postojeći korisnički centar u Danijelovoj ulici i dalje će pružati usluge prodaje i naplate, a po otvaranju dodatnih centara ovaj centar će biti namenjen za potrošače sa opština Voždovac i Rakovica.

Novootvoreni korisnički centar u Sinđelićevoj ulici biće centralni za sve opštine.

beogradski.rs / BVK

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °