25.8 C
Belgrade

Otvoren novi Zip line u Avantura parku u Zabranu u Obrenovcu

Novi Zip line u Avantura parku u izletištu Zabran na raspolaganju je svim posetiocima. Ova sportsko-rekreativna atrakcija svečano je predstavljena u nedelju, 12. juna u prisustvu predstavnika Gradske opštine Obrenovac i građana.

Direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine Svetozar Andrić naglasio je, da su za realizaciju ovog projekta izdvojena značajna finansijska sredstva.

– Veliko nam je zadovoljstavo što danas, na dan opštinske slave, praznik Trojice, možemo otvoriti novu atrakciju. Avantura park u Zabranu dobio je konačno svoj pravi izgled. Inače, ova investicija vredna je 10 miliona dinara sa pdv-om, a sredstva za realizaciju obezbedili su Grad Beograd i opština Obrenovac – naveo je Andrić.

Sve sadržaje u Avantura parku u Zabranu posetioci će moći da koriste potpuno besplatno.

Član Veća opštine Obrenovac Aleksa Ivošević ovom prilikom pozvao je sve građane Obrenovca da posete Zabran i uživaju u najraznovrsnijim sadržajima.

Avantura park biće otvoren svakog radnog dana od 9.00 do 19.00 sati, osim ponedeljkom, međutim u ponedeljak, 13. juna Avantura park biće otvoren za posetioce.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
31.2 ° C
32.6 °
29.7 °
39 %
3.1kmh
0 %
Уто
35 °
Сре
36 °
Чет
37 °
Пет
38 °
Суб
35 °