16.6 C
Belgrade

Otvorena manifestacija ”Velikogospojinski dani”

U mesnoj zajednici Grabovac svečano je otvorena manifestacija ”Velikogospojinski dani”. Ovogodišnju manifestaciju otvorio je predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević. Otvaranju manifestacije prisustvovali su predstavnici opštine Obrenovac i gradski menadžer Miroslav Čučković.

Ovom prilikom, u centru Grabovca organizovan je kulturno-umetnički program, a ovo je 10. godina zaredom, kako Savet mesne zajednice Grabovac u saradnji sa Gradskom opštinom Obrenovac organizuje manifestaciju ”Velikogospojinski dani”.

Kao i proteklih godina, i ove godine, za učenike koji od septembra polaze u prvi razred obezbeđeni su paketići.

Stanojević je ovom prilikom meštanima sela Grabovac čestitao praznik i podržao nastojanja Saveta mesne zajednice za očuvanjem tradicije.

Pored meštana sela Grabovac, na praznik Velika Gospojina, ovu mesnu zajednicu posete i gosti iz drugih sela i opština.

Čučković je prilikom obraćanja prisutnim građanima, istakao da je manifestacija ”Velikogospojinski dani” upravo prilika za osvrt na postignute rezultate u prethodnom periodu, kao izradu planova za nastupajući period.

– Mislim da bi naredne godine, na praznik Velike Gospojine trebalo, nakon velikih infrastrukturnih projekata, realizovati projekat izgradnje novog Doma, koji bi trebalo da postane nov moderno uređen objekat – istakao je Čučković.

Organizatori ove manifestacije, naglasili su da je ove godine otvaranju prisustvovao rekordno veliki broj posetilaca.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °