9.3 C
Belgrade

Otvoreno novo igralište u vrtiću ”Veseljko”

Danas je otvoreno novo igralište u vrtiću ”Veseljko”. Novoizgrađeno igralište biće od koristi deci iz ovog vrtića, koja će u narednom periodu provoditi više vremena na otvorenom. Ovim povodom, predstavnici opštine Obrenovac obišli su vrtić ”Veseljko”.

Direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine Svetozar Andrić naglasio je da su u proteklom periodu, na različitim lokacijama u opštini Obrenovac, otvorena 23 nova igrališta namenjena deci.

– Slične sadržaje za najmlađe imamo i u Zabranu. Međutim u izletištu Zabran ove godine imaćemo i veliki zip line za ljubitelje adrenalinskih sportova – rekao je Andrić.

On je ovom prilikom podsetio, da je za ovu godinu u planu rekonstrukcija igrališta ”Raketa”, koje će biti obogaćeno dodatnim sadržajima, takođe planira se i uređenje igrališta u naselju Topolice.

Rukovodilac vrtića ”Veseljko” Sanja Teofilović istakla je da je novoizgrađeno igralište lepo uređeno, ali pre svega bezbedno, te da će na takvom igralištu deca sa zadovoljstvom provoditi vreme, a da će roditelji i zaposleni u vrtiću nastojati da sačvaju igralište u dobrom stanju, što je moguće duže.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
7.9 ° C
8.8 °
3.7 °
81 %
2.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
19 °
Пет
21 °
Суб
18 °
Нед
16 °