3.8 C
Belgrade

Otvoreno novo igralište u vrtiću ”Veseljko”

Danas je otvoreno novo igralište u vrtiću ”Veseljko”. Novoizgrađeno igralište biće od koristi deci iz ovog vrtića, koja će u narednom periodu provoditi više vremena na otvorenom. Ovim povodom, predstavnici opštine Obrenovac obišli su vrtić ”Veseljko”.

Direktor Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine Svetozar Andrić naglasio je da su u proteklom periodu, na različitim lokacijama u opštini Obrenovac, otvorena 23 nova igrališta namenjena deci.

– Slične sadržaje za najmlađe imamo i u Zabranu. Međutim u izletištu Zabran ove godine imaćemo i veliki zip line za ljubitelje adrenalinskih sportova – rekao je Andrić.

On je ovom prilikom podsetio, da je za ovu godinu u planu rekonstrukcija igrališta ”Raketa”, koje će biti obogaćeno dodatnim sadržajima, takođe planira se i uređenje igrališta u naselju Topolice.

Rukovodilac vrtića ”Veseljko” Sanja Teofilović istakla je da je novoizgrađeno igralište lepo uređeno, ali pre svega bezbedno, te da će na takvom igralištu deca sa zadovoljstvom provoditi vreme, a da će roditelji i zaposleni u vrtiću nastojati da sačvaju igralište u dobrom stanju, što je moguće duže.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
mist
3.9 ° C
6.8 °
3.7 °
100 %
1.5kmh
75 %
Суб
7 °
Нед
7 °
Пон
6 °
Уто
7 °
Сре
8 °