12.6 C
Belgrade

Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu – trka 11TRI G-DRIVE

Otvoreno prvenstvo Srbije u triatlonu na poludistanci – 11TRI G-DRIVE održaće se na Adi Ciganliji u Beogradu u nedelju, 19. septembra, saopšteno je iz Sekretarijata za sport i omladinu.

Prvenstvo se održava u organizaciji Triatlon saveza Beograda i Triatlon kluba 11TRI, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta RS, Sekretarijata za sport i omladinu i Srpske triatlon unije.

Ove godine na takmičenju će učestvovati oko 200 takmičara iz Srbije i iz 18 zemalja sveta, uz primenu svih preporučenih zaštitno-zdravstvenih mera.

Takmičari će imati zadatak da u okviru trke 11TRI G-DRIVE pređu distance od 1,9 kilometara plivanjem, 90 kilometara vožnjom bicikla i 21,1 kilometar trčanjem, u skladu sa pravilima organizacije takmičenja.

Zbog organizacije trke ulaz na Adu Ciganliju biće zatvoren od 6.30 do 14 časova, dok će saobraćaj biti obustavljen od 6.30 do 12 časova na sledećim saobraćajnicama:

– Savska magistrala, od Radničke ulice do Ulice Bore Stankovića, oba smera;
– Radničkom ulicom od Savske magistrale do skretanja na Novi most na Adi, oba smera;
– Novi most na Adi sa prilaznim saobraćajnicama od Radničke ulice do Ulice omladinskih brigada, jedan smer, pravac Novi Beograd – Čukarica;
– Pešačko-biciklistička staza od Ade Ciganlije do Tržnog centra „Galerija”;
– Pešačko-biciklistička staza na Novom mostu od Ulice Jurija Gagarina do Radničke ulice.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
light rain
12.6 ° C
12.8 °
12.4 °
95 %
2.1kmh
75 %
Пет
14 °
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...