4 C
Belgrade

Otvoreno Vračarsko dečije leto

„Drugari, počelo je Vračarsko dečije leto“, bio je prvi pozdrav namenjen veselim i razdraganim mališanima, koji su sa svojim roditeljima, bakama i dekama, prisustvovali otvaranju manifestacije „Vračarsko dečije kulturno leto“.

Sa željom da najmlađima leto protekne u igri i zabavi Gradska opština Vračar po prvi put organizuje ovakvu manifestaciju na platou između Viške i Kursuline ulice, u blizini Kalenić pijace. Prvog dana manifestacije mališane je pozdravila član Veća Opštine Vračar Biljana Rakić i istakla da će naredne nedelje Vračarci moći porodično da uživaju u dečijim pozorišnim predstavama na otvorenom i zanimljivim kreativnim radionicama. Svečanom otvaranju manifestacije prisustvovao je i pomoćnik predsednika Gradske opštine Vračar Kosta Malović.

„Opština Vračar pripremila je lep i sadržajan program za najmlađe. Narednih pet dana biće puni druženja, likovnih i sportskih animacija za decu, zabavljaće vas klovn Šašavko i moći ćete da uživate u predstavama: ‘Crvenkapa i šašavi Vule’, ‘Najlepša mačka na svetu’, ‘Lepotica i zver’ i ‘Dečije zavrzlame Maša i meda’. Predstoje nam dani igre, umetnosti, muzike i plesa u kojima će deca uživati. Dovoljno je samo da ponesete dobro raspoloženje i uživate u programu koji smo vam pripremili“, izjavila je Biljana Rakić i istakla da će Opština nastaviti da vodi odgovornu socijalnu politiku.

Do 18. avusta vračarski mališani moći će da posete manifestaciju na platou kod Viške ulice i prepuste se druženju, igri i zabavi.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °