2.5 C
Belgrade

Paketi dobrodošlice na poklon bebama sa Zvezdare

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić uručio je, zajedno sa saradnicima, prvih 160 paketa dobrodošlice za bebe koje su rođene od 1. januara 2022. godine, a koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Zvezdara.

Jeremić je pozdravio prisutne roditelje i rekao da je ovo prva godina da Opština Zvezdara poklanja pakete dobrodošlice, a da će ih do kraja godine biti još kako bi sve bebe rođene ove godine, a imaju prebivalište na Zvezdari, dobile svoj paket dobrodošlice.

– Sa željom da pomognemo roditeljima beba rođenih od početka 2022. godine, po prvi put realizujemo ovu akciju i nadamo se da će do kraja godine na Zvezdari biti još mnogo beba koje će dobiti svoje pakete dobrodošlice. Gradska opština Zvezdara je jedna od retkih opština u zemlji koja ima pozitivan prirodni priraštaj, što je jako važno, pa smo sa željom da pomognemo roditeljima organizovali ovu akciju, kao i „Školu roditeljstva” koja je upravo završena – rekao je Jeremić i poželeo zvezdarskim bebama i njihovim roditeljima sve najbolje i pozvao roditelje da se za bebi-pakete dobrodošlice, koji su jednoobrazni i dalje prijavljuju preko sajta Opštine Zvezdara.

Prisutni roditelji su zahvalili Vladanu Jeremiću i Opštini na organizaciji ove akcije koja im, kako su rekli, puno znači u prvim mesecima po dolasku beba u domove, jer je u paketima koje su dobili sve korisno.

Za nabavku bebi-paketa dobrodošlice u budžetu Gradske opštine Zvezdara je za 2022. godinu opredeljeno 3.000.000 dinara, a prijavljivanje se može izvršiti preko sajta GO Zvezdara.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °