2.5 C
Belgrade

Paketići za mališane u Dečijem selu u Sremskoj Kamenici

Sa željom da malim Čukaričanima koji borave u institucijama dečije zaštite i dečijim selima u Srbiji, članica Veća Stana Lukić i rukovodilac čukaričkog odeljenja Centra za socijalni rad Sonja Ćosić, posetile su “Dečije selo “ u Sremskoj Kamenici.

U ovom domu živi i školuje se 11 čukaričkih mališana bez roditeljskog staranja, a svake godine za njih i još 74-oro dece koja žive u domovima u Subotici, Stamnici, Veterniku, Kraljevu , Zvečanskoj i drugim, opština Čukarica priprema  božićne paketiće i trudi se da im i na ovaj način ulepša praznike. Uručivši deci u dečijem selu “Dr Milorad Pavlović” poklon vaučere za kupovinu sportske opreme, članica Veća Stana Lukić je uputila čestitke za Novu godinu i Božić i deci poželela da budu zdravi, da se raduju, druže i budu vredni i uspešni,a opština sa koje potiču će im uvek tokom odrastanja biti oslonac.

Sonja Ćosić je izrazila zadovoljstvo zbog posete, i prilike da se vidi sa mališanima koji su pod neposrednim starateljstvom Centra za socijalni rad Čukarica. Zbog epidemioloških uslova nije bilo mogućnsti za nova druženja, ali svi mališani u domovima u Srbiji dobili su poklon vaučere.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
2.5 ° C
2.8 °
1.3 °
79 %
3.6kmh
0 %
Сре
4 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °
Нед
5 °