-0.4 C
Belgrade

Penzionerima sa Savskog venca uručeni besplatni vaučeri za plivanje na bazenima „25. maj“

Danas je u opštini Savski venac organizovano uručivanje besplatnih vaučera za  plivanje najstarijim sugrađanima sa teritorije opštine.

Vaučere su uručili zamenik predsednika Opštine Uroš Tripković i direktor SC „Milan Gale Muškatirović“ (25. Maj)  Miloš Milić.

-S obzirom da znamo koliko je rekreacija važna za naše psiho-fizičko zdravlje, opština Savski venac već petu godinu zaredom se trudi da besplatnim sportsko- rekreativnim  programima uključi što više stanovnika sa naše opštine u rekreativno bavljenje sportom i da na taj način  utiče na poboljšanje kvaliteta života naših sugrađana. Jedan od najboljih i najkvalitetnijih vidova rekreacije je upravo plivanje, koje je preporučljivo za sve generacije i uzraste – rekao je zamenik predsednika Uroš Tripković dodajući da će Opština  i ubuduće nastaviti sa sličnim akcijama sve u cilju podizanja svesti građana o značaju fizičke aktivnosti i  sticanju zdravih životnih navika.

Tripković je zahvalio direktoru SC „Milan Gale Muškatirović“   Milošu Miliću na dobroj saradnji i razumevanju potreba građana Savskog venca.

Miloš Milić je izrazio zadovoljstvo što je interesovanje za ovaj vid programa veliko i pozvao penzionere sa Savskog venca da iskoriste ovu mogućnosti i besplatno se rekreiraju na bazenima „25. Maj“ gde ih čekaju idealni uslovi  kada je temperatura vode u pitanju  i ljubazno osoblje.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
-0.4 ° C
0.8 °
-3.3 °
81 %
2.1kmh
0 %
Чет
-0 °
Пет
4 °
Суб
3 °
Нед
6 °
Пон
5 °

Servisne vesti