8 C
Belgrade

Plivanje za Časni krst u Zemunu

Svetkovanje Bogojavljenja počinje u 9 časova liturgijom u Hramu svetog oca Nikolaja, Njegoševa 45, a tačno u podne počinje Bogojavljenska trka, na Bogojavljenskom platou, kod restorana ”Venecija”, na Zemunskom keju.

Svetkovanje Bogojavljenja biće održano uz poštovanje mera zaštite u cilju sprečavanja širenja epidemije virusa KOVID 19, usled čega se Litija zemunskim ulicama neće održati.

Ovogodišnje svetkovanje Bogojavljenja posvećujemo Udruženju ”Evo ruka” i pokrećemo akciju dobročinstva kako bismo zajednički podržali misiju roditelja i dobrih ljudi koji su okupljeni oko ove plemenite ideje.

Udruženje ”Evo ruka” su 2011. osnovali roditelji dece sa smetnjama u razvoju kako bi poboljšali kvalitet života i obezbedili im sigurnu budućnost. ”Evo ruka” neguje društveni aktivizam, povezuje zajednicu u cilju pružanja konkretne pomoći porodicama i razvija inovativnu inkluzivnu praksu. Od osnivanja do danas Udruženje ”Evo ruka” iniciralo je i sprovelo niz značajnih projekata za razvoj zajednice u kojoj ova deca žive i rastu.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
8.5 ° C
9.3 °
5.7 °
83 %
2.1kmh
0 %
Уто
17 °
Сре
17 °
Чет
19 °
Пет
21 °
Суб
20 °