2.5 C
Belgrade

Počasna nagrada EMITT-a Turističkoj organizaciji Beograda

Turistička organizacija Beograda je dobila počasnu nagradu upravo završenog 26. Istočno mediteranskog sajma turizma EMITT 2023 za jubilarni deseti nastup i zapaženo učešće.

Nagrada je kruna dosadašnje izuzetno uspešne saradnje koja traje već deset godina, koliko nastupamo na ovom sajmu. Činjenica da je EMITT jedan od pet najznačajnijih sajmova turizma u svetu čini ovo priznanje još značajnijim, rekao je Miodrag Popović, direktor TOB.

Turistička organizacija Beograda je na ovogodišnjem EMITTu pod svojim okriljem okupila brojne izlagače iz cele zemlje, i od 12. do 15. aprila promovisala turističku ponudu Beograda i Srbije. Uz veliki broj održanih sastanaka, dogovorena je saradnja sa brojnim partnerima iz Turske i šire, a postignuta je značajna pažnja internacionalnih medija poput CNN Turkey, Beyaz TV i drugih.

Turistička organizacija Beograda je i ranijih godina bila nagrađena priznanjima za najprofesionalniji štand i najposlovniji nastup na ovom sajmu. „Ovo je podstrek da naš nastup na sajmu u Turskoj posmatramo kao prvih deset godina, koje su do sada urodile izvanrednim rezultatima, dodao je Popović.

beogradski.rs / TOB

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °