-2.6 C
Belgrade

Počela izgradnja sportskog terena i dečjeg igrališta na jezeru u Resniku

U Rakovici su počeli radovi na izgradnji sportskog terena i dečjeg igrališta na jezeru u Resniku. Radove sopstvenim sredstvima finansira Gradska opština Rakovica, na molbu velikog broja građana koji su tražili da se jezero obogati sportskim i zabavnim sadržajima.

Početak radova rano jutros su obišli državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Milosav Miličković i predsednik Gradske opštine Rakovica Miloš Simić. Oni su pozdravili radnike koji rade pripremne radove i poželeli su im da posao što pre bude završen.

Sa novim sportskim terenom i dečjim igralištem, jezero u Resniku će postati još popularnija destinacija sve većeg broja Beograđana. Osim ovih, planirano je da skoro počne druga faza radova na uređenju javnih površina na jezeru, u sklopu kojih je planirana izgradnja šetališta i biciklističke staze.

Na jezeru je u sklopu prve faze već postavljen ponton na vodi, izgrađeno je parkiralište, izgrađena su odmorišta i postavljene su klupice, čitava površina je oplemenjena velikim brojem novih stabala, dok je na jezeru uveden i besplatan internet.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
-1.8 ° C
-1.2 °
-2.6 °
73 %
4.1kmh
75 %
Уто
-2 °
Сре
1 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °