6.2 C
Belgrade

Počela prijava za dodelu besplatnih auto – sedišta za decu sa opštine Savski venac

Opština Savski venac je u saradnji sa Auto-moto savezom Srbije i ove godine obezbedila auto-sedišta za decu, uzrasta do tri godine, koja imaju prebivalište na teritoriji opštine. Pozivaju se roditelji da od 10. do 24. februara podnesu prijavu uz koju je potrebno priložiti: očitanu zdravstvenu knjižicu deteta (za decu koja nemaju zdravstvenu knjižicu u trenutku prijave potrebno je priložiti obrazac „Potvrda o zdravstvenom osiguranju”), očitane lične karte oba roditelja kao dokaz da su prijavljeni na teritoriji gradske opštine Savski venac ili kopirane lične karte ukoliko nemaju čip, kao i popunjen obrazac prijave. 

Uslovi konkursa su sledeći: da je dete uzrasta do tri godine (za decu rođenu od 10. februara 2020. do 24. februara 2023) i da oba roditelja imaju prebivalište na teritoriji gradske opštine Savski venac (ukoliko zahtev podnosi samohrani roditelj, neophodno je priložiti dokaz o toj činjenici ili popunjenu izjavu da je saglasan da GO Savski venac pribavi podatke o činjenicama o kojima se vodi službena evidencija odnosno izvod iz matične knjige).

Prijava se obavlja popunjavanjem onlajn prijavnog formulara na sajtu Gradske opštine Savski venac www.savskivenac.rs u linku saopštenja (uz obavezno priloženu skeniranu dokumentaciju) ili na pisarnici GO Savski venac, Kneza Miloša 69, svakog radnog dana od 7.30 do 15.30 časova.

Prilikom dodele auto-sedišta, građani će ostvariti pravo i na dodelu super članskog paketa Auto-moto saveza Srbije za pomoć na putu i šlep u Srbiji i Evropi koje se aktivira slanjem SMS poruke, a članstvo po aktivaciji važi godinu dana.

Broj telefona za dodatne informacije je 011/2061-761.

beogradski.rs / GO Savski Venac

Najnovije

Belgrade
broken clouds
6.2 ° C
6.7 °
5.8 °
94 %
6.2kmh
75 %
Уто
6 °
Сре
6 °
Чет
13 °
Пет
20 °
Суб
17 °