26.1 C
Belgrade

Počela prijava za pakete za zvezdarske bebe

Zvezdara poslednjih nekoliko godina, pored toga što važi za jednu od gradskih opština najpoželjnijih za život, vodeća je i po broju novorođene dece. Zbog toga se ulaganje u sadržaje i programe namenjene najmlađim sugrađanima nalazi u vrhu prioriteta Opštine.

Sa željom da pruži podršku i dodatno ulepša dolazak na svet najmlađih Zvezdaraca,  Gradska opština Zvezdara svim bebama rođenim od 1. januara 2022. godine daruje poklone dobrodošlice- pakete za bebe. Opština poziva sve roditelje/staratelji dece koja su rođena počev od 1.januara ove godine i koja imaju prijavu prebivališta/boravišta na teritoriji Gradske opštine Zvezdara da iskoriste ovo pravo i podnesu prijavu za poklon/paket za bebu.

Tokom maja meseca Opština će uručiti poklone za bebe koje su rođene od 1.januara do 30.aprila. U nastavku godine, podela će se vršiti na mesečnom nivou, početkom juna za bebe rođene u maju i tako do kraja godine. O datumu i terminu podele roditelji/staratelji će biti blagovremeno obavešteni.

Prijavni formular možete pruzeti OVDE.

Prijava se podnosi on-line na  OVOM LINKU ili podnošenjem prijave sa navedenim dokazima na pisarnicu Gradske opštine Zvezdare, Bulevar kralja Aleksandra 77. Dodatne informacije od 7,30 do 15,30 časova na broj telefona 3405 958.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
25.5 ° C
26.3 °
23.6 °
54 %
3.1kmh
0 %
Уто
28 °
Сре
27 °
Чет
28 °
Пет
28 °
Суб
28 °