10 C
Belgrade

Počeli besplatni kursevi stranih jezika

Kancelarija za mlade opštine Obrenovac u okviru programa neformalnog obrazovanja, organizuje besplatne kurseve stranih jezika. Kursevi engleskog, nemačkog i španskog jezika počeli su sa realizacijom, a kako ističu iz Kancelarije za mlade, ove godine, mladi iz Obrenovca pokazali su veliko interesovanje za ove programe.

Ove godine polaznici su mogli doneti odluku o pohađanju kurseva početnog i višeg početnog nivoa.

– Tri kursa stranih jezika, pohađaće 120 polaznika. Kao i prethodnih godina, organizovali smo kurseve početnog nivoa, ali novina od ove godine je, da polaznici koji su prošli kurseve stranih jezika prošle godine, sada mogu nastaviti kontinuirano da uče – naveo je Uroš Mirićić ispred Kancelarije za mlade opštine Obrenovac.

Obuka će trajati naredna 3 meseca, a časovi stranih jezika održavaće se jednom nedeljno u trajanju od 120 minuta.

– Imamo izuzetno dobru saradnju sa mladim ljudima iz Obrenovca. Pružamo programe za koje su iskazali interesovanje, zato imamo i veliki broj prijavljenih polaznika, a mi nastojimo da izađemo svima u susret. Posebno nas raduje želja mladih da se usavršavaju i stiču nova znanja, a cilj i jste da u budućnosti imamo mlade ljude koji će biti sposobni da grade još bolji Obrenovac i Srbiju – rekao je Mirićić.

On je ovom prilikom i za budući period najavio edukativne programe, koji će biti dodatno usavršeni.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
8.9 ° C
10.2 °
6.7 °
78 %
1.3kmh
0 %
Сре
18 °
Чет
19 °
Пет
22 °
Суб
19 °
Нед
16 °