2.5 C
Belgrade

Počeli radovi na rekonstrukciji ulice Buljubašine vode u Velikom Mokrom Lugu

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić danas je obišao započete radove koji se izvode na rekonstrukciji ulice Buljubašine vode u Velikom Mokrom Lugu.

Vladan Jeremić je rekao da su pored radova na rekonstrukciji ulica Svetog Nikole i Zagrađe, koji se izvode u saradnji sa JP „Putevi Beograda”, počeli i radovi u ulici Buljubašine vode koji se, kako je najavio, realizuju zahvaljujući Protokolu koji Grad Beograd ima sa JP „Putevi Srbije”.

„Zahvaljujući ovom Protokolu, na Zvezdari će dvanaest ulica, nakon rekonstrukcije, dobiti novi asfalt. Radovi su počeli u ulici Buljubašine vode, za nekoliko dana će početi u ulici Bilce, takođe u Velikom Mokrom Lugu, a onda će se raditi u ulici Crvene zvezde u Malom Mokrom Lugu i drugim zvezdarskim ulicama.

Završetkom asfaltiranja u ovim ulicama saobraćajna infrastruktura na Zvezdari će biti dodatno unapređena, a stanovnicima ovih delova opštine će kvalitet života će biti poboljšan”-rekao je Vladan Jeremić i istakao da će Gradska opština Zvezdara nastaviti da unapređuje saobraćajnu infrastrukturu na opštini i ubuduće.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
2.5 ° C
2.8 °
1.3 °
79 %
3.6kmh
0 %
Сре
4 °
Чет
3 °
Пет
3 °
Суб
4 °
Нед
5 °