13 C
Belgrade

Počeli radovi na rekonstrukciji Ulice Ilije Garašanina

U Ulici Ilije Garašanina počeli su radovi na kompletnoj rekonstrukciji kolovoza, staza za pešake, kao i podzemne instalacije, usled čega je ova saobraćajnica zatvorena za saobraćaj.

Projektom uređenja ovog dela Palilule, oko Palilulske pijace, obuhvaćena je rekonstrukcija i ulica Dobre Mitrovića i Majora Ilića.

Dok traju radovi u Ulici Ilije Garašanina, saobraćaj će se privremeno odvijati u oba smera susednom Ulicom Dobre Mitrovića, koja je inače jednosmerna.

Prilikom rekonstrukcije Ulice Ilije Garašanina broj parking mesta ostaće nepromenjen, kao i širina kolovoza, a trotoari će biti popločani novim pločama. Takođe, biće izvršena zamena vodovodne mreže u sve tri ulice i povećani kapaciteti kanalizacione mreže.

Radovi se izvode po fazama i to: I faza – radovi na delu Ulice Ilije Garašanina do raskrsnice ulica Ilije Garašanina i Majora Ilića do Pete beogradske gimnazije; II faza – radovi u Ulici Dobre Mitrovića; III faza  – radovi u Ulici majora Ilića; IV faza – radovi na delu Ilije Garašanina od Ulice majora Ilića do Takovske ulice.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
13 ° C
13.7 °
12.8 °
58 %
3.6kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
16 °
Пет
18 °
Суб
16 °
Нед
18 °