4 C
Belgrade

Počeli radovi u Doljanskoj i u Ulici Žila Verna u Sremčici

Koristeći povoljne vremenske uslove tokom proteklog vikenda, ekipe JKP “Beograd put“ započele su radove na rekonstrukciji dve veoma prometne saobraćajnice u naselju Sremčica. Reč je o Ulici Žila Verna u naselju Gorica u Sremčici i o Doljanskoj ulici. Radovi se sprovode na inicijativu Gradske opštine Čukarica i predlog građana, a investitor je JP „Putevi Beograda“.

Započetu rekonstrukciju obišao je član Veća Čedomir Sovtić, koji je istakao da su sa prvim lepim danima krenuli i ovogodošnji infrastrukturni radovi na uređenju ulica širom Čukarice.

„Počeli smo sa radovima u Doljanskoj ulici u dužini od 1400 metara i u Ulici Žila Verna u naselju Gorica u dužini od 600 m i ovom rekonstrukcijom dve veoma značajne i prometne ulice u Sremčici dobiće novi kolovoz. Takođe, u Ulici Žila Verna biće popravljeni ivičnjaci, dok će se u Doljanskoj raditi na proširenju saobraćajnice na mestima gde je to moguće.

Tokom narednih dana, po završetku ovih radova, kako je najavio Čedomir Sovtić, planirano je da počene uređenje Ulice Tomasa Edisona, koja se nalazi neposredno uz Ulicu Žila Verna. Na taj način biće kompletno uređen ovaj potez koji predstavlja prilaz oko naselja, osnovne škole i vrtića „Gorica“.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °