13 C
Belgrade

Podeljena besplatna kolica u Lazarevcu za decu rođenu u novembru i decembru 2022. godine

Akcija podele besplatnih kolica za decu rođenu tokom 2022. godine nastavljena je danas u Velikoj Sali GO Lazarevac. Ovom prilikom, dodeljeno je preko 90 kolica roditeljima dece rođene tokom novembra i decembra 2022. godine, a koji su podneli potrebnu dokumentaciju u skladu sa ranije raspisanim javnim pozivom.

Kolica su roditeljima uručili predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović, predsednik Skupštine Bojan Sinđelić i član Veća Zoran Živanović.

Predsednik opštine Bojan Stević u svom obraćanju prisutnim roditeljima, ovom prilikom je podsetio da je Gradska opština Lazarevac već raspisala i javni poziv za dodelu besplatnih dečijih kolica roditeljima sa teritorije opštine Lazarevac koji su prinove dobili u 2023. godini.

“Iskoristio bih ovu priliku da pozovem roditelje koji su prinove dobili u ovoj godini da se prijave na raspisani javni poziv i da na taj način dođu do besplatnih, kvalitetnih kolica za svoje mališane”, kazao je Stević i napomenuo da je pored javnog poziva za dodelu kolica u ovom trenutku otvoren i javni poziv za dodelu besplatnih autosedišta za decu koja su rođena u 2022. godini i to u periodu od 1. juna do 31. oktobra 2022. godine.

“Kao opština se trudimo da obezbedimo besplatna kolica i autosedišta za sve mališane sa teritorije naše opštine i da na taj način pokažemo brigu za našu najmlađu populaciju i pružimo pomoć i podršku roditeljima u njihovom odrastanju”, zaključio je Stević.

beogradski.rs / GO Lazarevac

Najnovije

Belgrade
clear sky
13 ° C
13.7 °
12.8 °
58 %
3.6kmh
0 %
Сре
13 °
Чет
16 °
Пет
18 °
Суб
16 °
Нед
18 °