16.8 C
Belgrade

Podeljeni besplatni paketići deci sa Savskog venca na manifestaciji „Park otvorenog srca“

Novogodišnja manifestacija „Park otvorenog srca“ u organizaciji opštine Savski venac okupila je danas veliki broj dece koji su sa svojim roditeljima, bakama i dekama uživali u pravoj prazničnoj čaroliji na platou ispred Muzeja Jugoslavije.

Na samom početku programa sugrađanima je poželeo srećnu i uspešnu Novu godinu predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović i tom prilikom istakao zadovoljstvo što ova manifestacija ima kontunuitet već pet godina, a da o kvalitetu programa najbolje govori činjenica što je iz godine u godinu sve veći broj posetilaca.

– Veliko mi je zadovoljstvo što smo danas ovde svi zajedno i što smo uprkos zdravstvenim izazovima uspeli da nastavimo sa našom tradicionalnom manifestacijom i omogućimo našim najmlađima besplatne paketiće u želji da ovaj dan bude ispunjen osmehom i radošću naših najmlađih – poručio je Vidović i dodao je će opština Savski venac i u 2022. nastaviti istom dinamikom razvoja i napretka.

Zatim je usledila podela besplatnih novogodišnjih paketića za decu, slikanje sa Deda Mrazom i bogat kulturno – zabavni program.

Osim pozorišne predstave, nastupa dečijeg  horova, muzičkih i plesnih animacija nastupila su  deca iz Predškolske ustanove „Savski venac“, a mališani su uživali i uz nezaobilaznog Predraga Vukovića Peđolina. Tokom trajanja programa kroz publiku su šetali klovnovi i maskote koji su se družili i slikali sa decom. Manifestacija je završena u 14 časova.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
light rain
16.8 ° C
16.9 °
15.2 °
90 %
2.1kmh
40 %
Нед
18 °
Пон
25 °
Уто
28 °
Сре
26 °
Чет
28 °