-0.3 C
Belgrade

Podrška Crvenom krstu Čukarica u demonstraciji ukazivanja prve pomoći

Opština Čukarica i Crveni krst Čukarica tradicionalno uspešno sarađuju u brojnim humanitarnim akcijama i manifestacijama. Opština je uvek tu da da podršku Crvenom krstu, čiji zaposleni i volonteri nesebično pružaju pomoć i prikupljaju donacije za sve kojima je pomoć potrebna. Ovoga puta, opština je obezbedila opremu, odnosno lutke za demonstraciju ukazivanja prve pomoći za odrasle i decu, koju je članica Veća Stana Lukić uručila sekretaru Crvenog krsta Čukarica Zvezdanu Bradiću.

„Ovo je samo deo donacije koju smo obezbedili za naš Crveni krst sa željom da mu i dalje budemo oslonac i podrška u humanoj misiji koju sprovodi. Ova donacija sadrži i zavojni materijal i uniformame koje su volonterima potrebne tokom obuka“, rekla je Stana Lukić istakavši da je ovo prilika da se opština zahvali volonterima i zaposlenima koji su pokazali nesebično angažovanje i trud tokom rada Volonterskog servisa .

„Očekuje nas još zajedničkih akcija i saradnje za dobrobit naših građana i svih kojima je podrška i pomoć potrebna“, dodala je Stana Lukić izazivši zahvalnost Crvenom krstu Čukarica.

Zvezdan Bradić, sekretar Crvenog krsta Čukarica podsetio je da je opština uvek tu da pomogne radu organizacije i da izlazi u susret, od akcija dobrovoljnog davalaštva do već tradcionalnog Sabora čovekoljublja. Zahvalivši se na uručenoj donaciji on je istakao da mu je drago jer na ovaj način zajedno pomažemo mladim volonterima da se humanim vrednostima uče od najranijih školskih dana, kada se i priduržuju volonterskom radu.

beogradski.rs

Vremenska prognoza

Belgrade
light snow
-0.3 ° C
4.8 °
-0.3 °
99 %
0.9kmh
75 %
Уто
2 °
Сре
3 °
Чет
6 °
Пет
3 °
Суб
5 °

Servisne vesti