26.4 C
Belgrade

Podrška Grada Beograda u realizaciji novih projekata u Mladenovcu

Član Gradskog veća Vuk Mirčetić razgovarao je sa predsednikom gradske opštine Mladenovac Vladanom Glišićem i njegovim saradnicima o aktuelnim i budućim projektima u ovoj opštini.

Tokom radnog sastanka u Opštini Mladenovac, Mirčetić je naglasio da su potrebe građana na prvom mestu i da će, prilikom realizacije različitih projekata, rad na poboljšanju uslova života stanovnika gradskih opština biti prioritet i osnovni zadatak rukovodstva Grada Beograda.

– U direktnoj komunikaciji najbolje možemo da sagledamo potrebe građana, kako bismo na osnovu toga planirali buduće investicije. Cilj nam je da dođemo do novih ideja i rešenja i podstaknemo građane da aktivnije učestvuju u kreiranju planova i donošenju odluka. Mladenovac ima velike potencijale u mnogim oblastima, naročito kada je reč o kulturi i turizmu i verujem da ćemo u narednom periodu u tim segmentima mnogo toga unaprediti. Gradonačelnik Aleksandar Šapić i njegov tim imaju ideje i energiju da dosadašnju dobru saradnju Grada Beograda i Opštine Mladenovac u mnogim oblastima unaprede, a ovi susreti su prvi korak u tom smeru – rekao je Mirčetić.

Jedna od tema sastanka bilo je i osnivanje svojevrsnog info centra po ugledu na gradsku kuću koja postoji na Novom Beogradu i to bi bio informativno-servisni centar građana.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
26.8 ° C
26.9 °
25.2 °
36 %
4.6kmh
0 %
Суб
27 °
Нед
24 °
Пон
25 °
Уто
27 °
Сре
27 °