2.5 C
Belgrade

Poklon kajak za Lazara Dubajića

Opština Obrenovac je, nakon postignutih uspeha mladog kajakaša Lazara Dubajića na mnogobrojnim takmičenjima, odlučila da ga nagradi i pokloni mu kajak. Dubajić je član Kajak kanu kluba ”Zabrežje”, ovim sportom se bavi već četiri godine, postižući zapažene rezultate. Između ostalog, dva puta je osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu za kadete u kajaku.

Dubajić je iskoristio priliku i zahvalio opštini Obrenovac na donaciji, izrazivši nadu da će mu novi čamac doneti bolje rezultate na narednim takmičenjima.

Opština Obrenovac na ovaj način želela je, da dodatno motiviše mladog kajakaša.

– Prošle godine smo najboljem seniorskom reprezentativcu koji vesla za KKK ”Zabrežje” Dušanu Miloševiću, kupili takođe kvalitetan čamac. Ove godine nastavljamo tu tradiciju – naveo je član Veća opštine Obrenovac Miloš Stanković.

Pored Dubajića u KKK ”Zabrežje” trenira još 6 mladih reprezentativaca koji se pripremaju za učešće na ovogodišnjim takmičenjima.

– Trudićemo se da u narednom periodu i ostalim seniorima i reprezentativcima, sukcesivno, kako budemo imali mogućnosti, obezbeđujemo opremu i čamce. To je veoma važno, jer očekujemo od njih vrhunske rzultate u budućnosti –poručio je Stanković.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
broken clouds
2.5 ° C
3 °
1.7 °
78 %
4.6kmh
75 %
Нед
3 °
Пон
3 °
Уто
5 °
Сре
6 °
Чет
2 °