12.6 C
Belgrade

Poseta sugrađanki nakon rešavanja problema grejanja na Vidikovcu

Zahvaljujući angažovanju Gradske opštine Rakovica radijatori na Vidikovcu danas su topli nakon što su otklonjeni problemi sa grejanjem koji su se javili tokom vikenda u šest solitera.

Predsednik Opštine Rakovica Miloš Simić danas je posetio sugrađanku Zagorku Popović koja živi u ulici Vidikovački venac 71, u zgradi koja je danas poslednja dobila grejanje. Simić se zahvalio Zagorki što je prijavila problem i što je imala razumevanja i strpljenja dok kvarovi nisu otklonjeni. On je poručio da je Gradska opština uvek tu da pomogne rešavanju problema građana.

Zagorka Popović je prijavila problem još tokom vikenda, kada je predsednik Opštine Rakovica kontaktirao JKP „Beogradske elektrane“.

Imajući u vidu da je kvar bio ozbiljan, u njegovo rešavanje uključilo se i JP „Gradsko stambeno“ koje je odradilo svoj deo posla, kako bi iz Beogradskih elekterana mogli da reše kvar.

Zahvaljujući saradnji Gradske opštine Rakovica, Beogradskih elektrana i JP „Gradsko stambeno“, veliki kvar je otklonjen u najbržem mogućem roku, a stanovi građana Vidikovca ponovo su topli.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
light rain
12.6 ° C
12.8 °
12.4 °
95 %
2.1kmh
75 %
Пет
14 °
Суб
14 °
Нед
13 °
Пон
15 °
Уто
13 °

Servisne vesti

Planirani radovi „Zelenila”

U sklopu planiranih radova, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Zelenilo – Beograd” će 24. oktobra obaviti čišćenje otpadaka, košenje, orezivanje i održavanje zelenila u razdelnoj...