8 C
Belgrade

Postavljen krov na novom objektu FK ”Rojkovac”

Danas je na objektu u kome će se nalaziti prostorije FK Rojkovac postavljen krov. Naredne sezone ovaj klub takmičiće se u višem rangu a mečeve će igrati na novoizgrađenom terenu.

Miroslav Čučković, predsednik Gradske opštine Obrenovac je rekao da je ovaj sportski kompleks idealan za okupljanje mladih iz ovog dela Obrenovca.

– Važno nam je da se mladi bave sportom i da imaju osnovnu infrastrukturu i da ne gostuju na drugim terenima već da imaju svoju. Čestitam im titulu i čestitam svim klubovima koji su igrali u našoj ligi i želi im svima uspeh, a mi ćemo kao opština od Piromana i Brovića pa do drugog kraja Obrenovca pomagati fudbal – poručio je Čučković.

Miloš Stanković, član Veća Gradske opštine Obrenovac je izjavio da je ovaj objekat stub daljeg razvoja fudbala u naselju Rojkovac.

– Važno je da svi timovi u Obrenovcu imaju potrebne uslove za dalji razvoj infrastrukture i to će se desiti na nekoliko mesta i ponosan sam kako napredujemo u oblasti sporta – rekao je Stanković.

Vladimir Jović, predsednik Saveta mesne zajednice Rvati je naglasio da teren i nove prostorije mnogo znače mladima.

Miloš Stefanović, predsednik FK ”Rojkovac” se zahvalio Gradskoj opštini Obrenovac i najavio pokretanje škole fudbala za mlađe kategorije.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
8.5 ° C
9.3 °
5.7 °
83 %
2.1kmh
0 %
Уто
17 °
Сре
17 °
Чет
19 °
Пет
21 °
Суб
20 °