16.6 C
Belgrade

Postavljeno još jedno igralište u Lisoviću

Završeni su radovi na postavljanju dečijeg igrališta u Lisoviću – Spasovina.

Kao što je i obećano, nakon što je postavljeno po jedno dečije igralište u svakoj mesnoj zajednici, počelo je postavljanje još po jednog igrališta.

– Ovo je već šesnaesto igralište koje je postavljeno na teritoriji opštine Barajevo i u skladu sa finansijskim mogućnostima i datim obećanjem planiramo postavljanje još po jednog igrališta u svakoj mesnoj zajednici, kao i većeg broja igrališta na teritoriji MZ Barajevo. Uvek smo vodili politiku koja pre svega brine o našim najmlađima i kao predsednik opštine, ali pre svega kao roditelj želim da ukažem na to koliko je važno da deci omogućimo dodatne sadržaje koji će biti alternativa mobilnim telefonima, igricama i društvenim mrežama.

Dečija igrališta su se pokazala kao odlična za najmlađe, ali uzimajući u obzir potrebe starije dece  i adolescenata, obezbedili smo stedstva i za rekonstrukciju malih sportskih terena, tako da ubrzo kreću radovi na rekonstrukciji ovih terena u Baćevcu i Lisoviću – kazao je predsednik GO Barajevo Slobodan Adamović.

beogradski.rs / GO Barajevo

Najnovije

Belgrade
clear sky
16.6 ° C
18 °
15.7 °
48 %
6.2kmh
0 %
Уто
16 °
Сре
16 °
Чет
17 °
Пет
15 °
Суб
14 °