16.8 C
Belgrade

Poštujmo različitosti

U galeriji Gradske opštine Vračar juče je upriličeno književno veče „Poštujmo različitosti“, posvećeno podršci profesoru Prve Kragujevačke gimnazije, Mariu Bađuku, koji je jedan od autora knjiga koje su predstavljene i koji se suočava sa problemima života sa multiplesklerozom.

Domaćin ove svečanosti, u ime Opštine, bila je član Veća Biljana Rakić koja je istakla da joj je zadovoljstvo što je ovakvo veče održano baš na veliki praznik i slavu Opštine Vračar, na dan kada slavimo Svetog Savu.

„Opština Vračar podržava svaki vid edukacije i aktivno učestvuje u deljenju znanja, kulturno obrazovnih programa, a naročito podržavamo one projekte koji za cilj imaju unapređenja života dece i onih koji neguju i poštuju svaki vid različitosti među nama. Ovo je idealno veče, da u duhu Svetosavlja, prenesmo auditorijumu naučne i motivacione poruke, kojima je za cilj poštovanje različitosti na porodičnom, poslovnom, društvenom i životnom nivou“, rekla je Biljana Rakić.

Gosti i govornici na književnoj večeri, na kojoj je predstavljena knjiga „Korak ispred, priručnik za razvoj malih i srednjih preduzeća“, bili su Živojin Petrović, Lidija Barjaktarović i Nikola Stakić.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
scattered clouds
17.6 ° C
18 °
16.8 °
50 %
4.1kmh
40 %
Уто
17 °
Сре
17 °
Чет
18 °
Пет
22 °
Суб
20 °