14.8 C
Belgrade

Potpisan Sporazum o saradnji između Opštine Zvezdara i Fudbalskog saveza Beograda

U prostorijama Fudbalskog saveza Beograda danas su predsednik gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić i predsednik Fudbalskog saveza Beograda Marko Zdravković potpisali Sporazum o saradnji između Opštine Zvezdara i Fudbalskog saveza Beograda, saopšteno je iz Opštine Zvezdara.

Potpisivanju sporazuma prisustvovali su Miroslav Lazić, član Opštinskog veća Zvezdare zadužen za sport Miroslav Lazić i Miloš Mirković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Beograda.

Vladan Jeremić je istakao da mu pričinjava čast i zadovoljstvo to što je Opština Zvezdara prva beogradska opština koja je sa Fudbalskim savezom Beograda potpisala Sporazum o saradnji. Zahvaljujući ovom sporazumu biće dodatno unapređen razvoj sporta, posebno fudbala na Zvezdari.

– Pored unapređenja sporta, odnosno fudbala na Zvezdari, ovaj sporazum će, između ostalog, doprineti organizaciji dodatnih edukacija mladih Zvezdaraca i boljoj realizaciji zajedničkih aktivnosti Opštine i FS Beograda, kao i različitih sportskih projekata – rekao je Jeremić i istakao da će Opština Zvezdara u narednom periodu opredeliti veća sredstva za razvoj sporta, posebno fudbala na Zvezdari.

beogradski.rs / GO Zvezdara

Najnovije

Belgrade
clear sky
14.8 ° C
15.2 °
14.1 °
55 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °