11.4 C
Belgrade

Potpisan ugovor za nabavku poklon paketa za sve bebe koje će biti rođene u tekućoj godini

U kabinetu predsednika opštine Surčin danas je potpisan ugovor za nabavku poklon paketa za sve bebe koje će biti rođene u tekućoj godini na teritoriji opštine Surčin. Ugovor je potpisan sa firmom “Keprom” d.o.o iz Beograda, koja je jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i decu, kozmetičkih proizvoda, medicinskih sredstava, kao i igračaka za decu.

Podrška porodici sa decom je jedan od prioriteta na lestvici odgovornosti u opštini Surčin i svake godine se unapređuju i inoviraju aktivnosti u toj oblasti. U budžetu Gradske opštine Surčin je ove godine projektovano 1.500.000 dinara za kupovinu bebi paketa, a prosečno se godišnje podeli od 350 – 400 paketa. Porodicama koje u 2022. godini budu bogatije za novog člana, opština Surčin je obezbedila lepe poklon pakete, koji pored navedenih paketa, obuhvataju i auto sedišta za bebe, sa ciljem unapređenja bezbednosti saobraćaja.

Sve informacije vezane za bebi pakete i auto sedišta nalaze se na veb-prezentaciji Gradske opštine Surčin, a roditelje i druge zakonske zastupnike pozivamo da popune prijavni formular uz koji je potrebno da prilože fotokopiju (ili očitanu) ličnu kartu sa prebivalištem na teritoriji opštine Surčin i izvod iz matične knjige rođenih za bebu. Javni poziv je otvoren do 31.12.2022 godine, a odnosi se na sve bebe koje su rođene od 10.12.2021. godine i u tekućoj godini.

-Sa željom da u narednim godinama broj bebi paketa bude svake godine sve veći, želimo dobrodošlicu svim novim surčincima a svim mladim roditeljima što više prinova i lepih trenutaka! – istakla je Sanja Karadžić, načelnica Odeljenja za društvene delatnosti GO Surčin.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
clear sky
11.4 ° C
11.9 °
9.7 °
62 %
5.1kmh
0 %
Сре
17 °
Чет
16 °
Пет
15 °
Суб
12 °
Нед
17 °