4 C
Belgrade

„Požeška – Ulica otvorenog srca“

Prvi praznični dan u Novoj godini Čukaričani i njihovi gosti proveli su u veseloj prazničnoj atmosferi na tradicionalnoj manifestaciji „Požeška-Ulica otvorenog srca“. Najlepša slika sa ove humanitarne manifestacije je mnoštvo klovnovskih nosića koji su se crveneli na licima naših sugrađana svih generacija. Oni su, kao i svake godine, pokazali koliko su otvorenog srca, jer sav prilog od kupovine klovnovskih nosića ide u humanitarne svrhe.

Na svečanom otvaranju manifestacije prisutnima se obratio predsednik Gradske opštine Čukarica Srđan Kolarić, koji je izrazio zadovoljstvo što je veliki broj  Čukaričana i njihovih gostiju izabrao da prvi dan nove godine provede u tradicionalnom druženju u Požeškoj-Ulici otvorenog srca.

„Raduje me što je nakon dvogodišnje pauze Požeška ponovo ulica sjajne atmosfere i dobrog raspoloženja, jedno od najveselijih mesta sa kojeg šaljemo poruku o značaju humanosti i solidarnosti. Uživajte u današnjem danu uz pesmu, muziku i ulične zabavljače, obiđite sa vašim mališanima novogodišnji bazar i luna park, i ne zaboravite da posetite štand naše Kancelarije za mlade gde možete nabaviti neizostavne crvene nosiće i na taj način pružiti podršku onima kojima je pomoć najpotrebnija“, istakao je predsednik Kolarić.

Kolarić je čestitao svojim sugrađanima novu 2023. godinu sa željom da im predstojeća godina bude bolja i uspešnija od godine koju ispraćamo.

„Uveren sam da će nam Nova godina kao simbol novog početka svima doneti novi entuzijazam, da ćemo biti spremni za nove izazove i da ćemo zajedno unaprediti život građana na našoj Čukarici. Svima vama želim dobro zdravlje, blagostanje, prosperitet, ličnu i porodičnu sreću! Srećna Nova godina!“, poručio je predsednik Kolarić.

U muzičkom delu programa učestvovali su Jellena, Ivana Jordan, OK bend i Dragica Radosavljević Cakana.

Među brojnim gostima bila je i delegacija bratske opštine Kumanovo na čelu sa gradonačelnikom Maksimom Dimitrievskim, kao i glumac Milan Vasić.

GO Čukarica

Najnovije

Belgrade
overcast clouds
4 ° C
4.1 °
3 °
88 %
6.2kmh
100 %
Чет
4 °
Пет
3 °
Суб
5 °
Нед
4 °
Пон
8 °