-0.3 C
Belgrade

Prednovogodišnje radionice kreativnog krojenja i šivenja u Volonterskom servisu Zvezdare

Zbog interesovanja polaznica  nova radionica u okviru ciklusa „Škola kreativnog krojenja i šivenja“ u Volonterskom servisu Zvezdare, biće održana u petak 19.novembra od 11 do 13 časova. Servis će nastaviti sa realizacijom ovih radionica i tokom decembra, svakog petka u navedenom terminu.

Voditeljke radionica Aleksandra Bečei, slikarka i „kreativna švalja“, i Gordana Pavlović, modelarka, pokazaće polaznicama/cima na radionici u petak 19.novembra ideje za izradu novogodišnjih ukrasa i dekoracije, kao i nekoliko šablona za izradu antikovid maski od tekstila, njihovo krojenje, pripremu i samo šivenje.

Školu kreativnog krojenja i šivenja podržala je i Kancelarija OEBS-a u Srbiji donacijom jedne portabl šivaće mašine i dva leptir stola za rad, a neophodan materijal za rad je obezbedila Opština Zvezdara. Kao i obično, sve što budu napravile/i tokom obuke, učesnici će moći da zadrže kao uspomenu i poklon Volonterskog servisa Zvezdare.

Radionice su besplatne za sve učesnike, a zbog ograničenog broja polaznica/ka, zainteresovane/i  mogu da se informišu i prijave na broj telefona Servisa 011/286 44 26.

Radionice se održavaju u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
light snow
-0.3 ° C
4.8 °
-0.3 °
99 %
0.9kmh
75 %
Уто
2 °
Сре
3 °
Чет
6 °
Пет
3 °
Суб
5 °

Servisne vesti