-4.3 C
Belgrade

Predsednik Adamović i premijerka razgovarali o problemima životne sredine i drugim važnim pitanjima za Barajevo

Predsednik GO Barajevo, Slobodan Adamović sastao se juče sa predsednicom Vlade Republike Srbije, gospođom Anom Brnabić.

Predsednik Adamović i premijerka razgovali, su pre svega o pitanjima i zahtevima GO Barajevo vezanim za  očuvanje kvaliteta životne sredine na teritoriji naše opštine.

Takođe, se razgovaralo o predstojećim ulaganjima i koracima koje je neophodno preduzeti, ali i o podršci Vlade u realizaciji prioritetnih projekata opštine Barajevo.

Predsednik Adamović je kazao da je zadovoljan današnjim sastankom.

– Danas smo veoma konkretno razgovarali o razvoju opštine Barajevo i dogovorili jasne korake, kako bi što pre realizovali neke od najvažnih projekata za stanovnike naše opštine.

Drago mi je što gospođa Brnabić vrednuje naše dosadašnje rezultate i  lično se zalaže da dobijemo svu neophodnu podršku, kako bi naši sugrađani imali jednake uslove za život, kao i stanovnici centralnih gradskih opština.

Posebno sam zahvalan  što nas premijerka podržava u naporima da učinimo sve da se Barajevo razvija na način koji će nam omogućiti da očuvamo status ekološke opštine, bez zagađivača i tehnologija koje bi mogle da na bilo koji način nepovoljno utiču na bezbednost i zdravlje svih nas.

Napominjem još jednom da smo otvoreni za  saradnju i da ćemo pružiti svu podršku i sadašnjim i budućim investitorima, ali samo dok to ne ugrožava stanje životne sredine. Barajevo je ekološka opština i moja je želja, a i moralna obaveza da tako i ostane – dodao je predsednik.

beogradski.rs

Najnovije

Belgrade
few clouds
-4.3 ° C
-3.7 °
-5.3 °
83 %
3.1kmh
20 %
Сре
1 °
Чет
2 °
Пет
2 °
Суб
4 °
Нед
2 °