26.9 C
Belgrade

Predsednik GO Lazarevac obišao radove na izgradnji kapele u Brajkovcu

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obišao je sa saradnicima Mesnu zajednicu Brajkovac i zaseok Debelo brdo gde se izvode radovi na izgradnji kapele. Stević je podsetio da je deo puta od Crkve brvnare ka groblju i novoj kapeli već asfaltiran, i najavio da očekuje da kapela na groblju bude stavljena potpuno u funkciju početkom naredne godine.

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević je ovom prilikom najavio i radove na kompletnom uređenju prostora ispred Doma kulture u Brajkovcu koji će početi za mesec dana. Podsetio je da je krajem prošle godine urađeno igralište za decu u centru Brajkovca. Kada je u pitanju putna infrastruktura u ovoj mesnoj zajednici, očekuje se nastavak asfaltiranja deonice prema kapeli na Debelom brdu, a do kraja godine biće urađena i dva manja putna pravca.

Stević je naglasio da je pri kraju rešavanje problema vodosnabdevanja za Brajkovac, Čibutkovicu, Dudovicu, Barzilovicu i Županjac, a da je projektom, koji se realizuje u saradnji sa Gradom Beogradom, predviđena izgradnja 28 kilometara primarne vodovodne mreže.

Obilasku radova prisustvgovali su direktor JP „Toplifikacija“ Vukašin Janjević, v.d. direrktora JPKP „Lazarevac“ Aleksandar Rakić, Zamenik predsednika Skupštine GO Lazarevac Željko Pavlović i član Veća GO Lazarevac Zoran Živanović.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
clear sky
26.9 ° C
27 °
24.7 °
45 %
6.7kmh
0 %
Чет
30 °
Пет
30 °
Суб
35 °
Нед
40 °
Пон
34 °

Servisne vesti

Radovi na vodovodnoj mreži u petak

Zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Voždovac, u petak, 6. avgusta, od 8 do 24 sata bez vode će ostati potrošači neparne...