-2.2 C
Belgrade

Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović potpisao ugovor o donaciji sa ambasadom NR Kine

Predsednik opštine Savski venac Miloš Vidović juče je potpisao ugovor o donaciji novčanih sredstava sa savetnikom ambasade NR Kine u Republici Srbiji, Tian Yishu.

Donacija se odnosi na tekuće održavanje stolarije radi unapređenja energetske efikasnosti, kao i popravku urbanog mobilijara u okviru ustanove „DKC MAJDAN“.

Ova donacija je nastavak odlične  saradnje Republike Srbije i NR Kine koje uspešno neguju iskreno i veliko prijateljstvo – izjavio je Miloš Vidović i dodao da zajednički projekti koje sprovode Opština Savski venac i NR Kina rezultat su izvanrednih odnosa koje upravo krasi ovakvo čelično prijateljstvo.

Zahvalio bih se ambasadi NR Kine na nesebičnoj podršci i značajnoj donaciji za rast i razvoj naše opštine, a verujem da možemo na još viši nivo da podignemo našu saradnju – rekao je Vidović.

Za Savski venac Vaša poseta i podrška je velika čast, a realizacija ovog projekta će doprineti da Opština bude još bolja i uređenija sredina za život, a „DKC MAJDAN“ da ima još lepše lice na zadovoljstvo svih sugrađana. Svakim uređenjem objekata utiremo sigurniji put za dobru budućnost naše Opštine i doprinosimo očuvanju i unapređenju kvaliteta života svih stanovnika – zaključio je predsednik.

Beogradski Portal

Vremenska prognoza

Belgrade
overcast clouds
-2.2 ° C
-0.2 °
-4.3 °
85 %
0kmh
88 %
Пет
4 °
Суб
3 °
Нед
6 °
Пон
5 °
Уто
1 °

Servisne vesti